PROGRAM

ANDALUSIEN

 

 

 

Der udbydes to skriveforløb i Carihuela tæt ved Malaga i den sydlige del af Spanien. Tyve minutters kørsel fra storbyen Malaga med de mange museer, butikker og restauranter, og omkring femten minutters gang fra Torremolinos, der var en af de mest populære byer i firserne, og som i disse år oplever en renæssance.  Carahuela er en skøn, rolig by med en dejlig strandpromenade, der strækker sig flere kilometer. I vintermånederne er her fredeligt og roligt, men alligevel er der et stort udbud af restauranter, lokale butikker og caféer. Det milde klima og mange solskinstimer gør området til det perfekte sted at holde skrivekurser. Første forløb i marts 2019 det andet i oktober/november 2019. I 2020 vil der blive udbudt fire forløb i februar, maj, september og november. Der vil være mulighed for at tilkøbe udlfuter til  Ronda, Cordoba, El Camino del Rey, Malaga by med Flamencoshow, en lokal vinproducent, Granada og Alhambra, nogle af de berømte grotter med hulemalerier eller et af de mange andre interessante steder i området. Disse ture kan købes af en den lokale guide på destinationen. Desuden vil der være mindre ture i lokalområdet, som for eksempel det store loppemarked i Torremolinos, den hvide by Mijas, markedet i Benalmadena eller et helt fjerde sted. Med den lokale kystlinje er det muligt at komme til såvel Fuingerola vestpå som Malaga mod øst i løbet af mellem 20-30 minutter. Der er desuden busser, der kører flere gange i timen, tæt på hotellet. Andalusien er kendetegnet ved det store kulturelle arv mauerne efterlod, der lader sig se de fleste steder. Desuden har området altid fascineret store forfattere såsom vores egen H. C. Andersen, amerikanske Hemingway og tyskesprogede Rilke. Der ud over stammer flere af spansk litteraturs største navne fra området. På skrivekurserne vil der udover egen produktion af tekster blive stiftet bekendtskab med uddrag af forskellige værker, der er inspireret af området. Det kunne være Hemingway, HC Andersen, Karen Blixen, I P Jakobsen eller Knausgård.

 

Undervisningen foregår i hverdagene fra 10.00 - 11.50

og igen fra 12.00 - 13.30. 


Efterår 2019:


Der vil i 2020 blive udbudt fire skrivemoduler, der tilsammen danner et helt forløb. Det er muligt at deltage på de enkelte for skrivekurser hver for sig eller i hele forløbet. Vælger man at deltage i flere moduler, bliver prisen nedsat med 500,- dkk per gang, så det sidste og fjerde modul kun kommer til at koste 2.495,- dkk for fire uger.


2020:


3 februar - 28 februar 2020 - Genre I 


Novelle, roman, lyrik, autobiografi


4 maj - 29 maj 2020 - fortælleteknikker I 


Person - og stedbeskrivelse, dialog, plotstruktur og skabe fiktive verdener


31 august - 25 september 2020 - Genre II


Novelle, roman, lyrik, autobiografi


2 november - 27 november 2020 - fortælleteknikker II


Person - og stedbeskrivelse, dialog, plotstruktur og skabe fiktive verdener


Ønsker man at deltage på forløbet, så er prisen 3.995,- dkk per modul. De fire moduler danner et hele og melder man sig til flere vil betalingen blive reduceret med 500 dkk per modul.Rejsogskriv

Tekstproduktion under fremmede himmelstrøg

 

Skriveforløb med Rejsogskriv har fokus på at få en bedre forståelse af det land, der besøges og at det skal være aktiv ferie med læring. Der vil blive arbejde med tekstproduktion, respons, nærlæsning, sproglig træning, skriveøvelser, iagttagelsesøvelser og meget andet. Det kan foregår på strande, restaurant, på de indkluderede udflugter, som hjemmeopgaver eller i fællesskab. Det vigtigste og essentielle er, at der arbejdes med sproget og tekster, og at deltagerne på kurset kommer tilbage med forskellige værktøjer, der kan hjælpe dem med skriveprocessen både før, under og efter. Forløbene henvender sig til alle, der ønsker at sætte ord på tanker eller ideer og som samtidig gerne vil ud og opleve verden. Det kan være biografier, familiehistorier, rejsebeskrivelser, fantastiske fortællinger, blog eller hjemmesider, sange, festtaler, digte, noveller, romaner... Alle former for tekstproduktion, og alle typer af fortællinger.

Nu udbydes skrivekurserne som fjernstudie!!!


Der er nu muligt også at deltage i skrivemodulerne som fjernstuderende. Det vil sige, at du kan sidde hvor som helst på Costa del Sol, Spanien eller sågar hele verden og deltage i de udbytterige skriveforløb med rejsogskriv.


Der vil være daglige skriveøvelser og respons ligesom på det normale daghold, men som deltager i fjernundervisningen vil det i højere grad være muligt at skræddersy kurset efter dine behøv og individuelle ønsker.


Det henvender sig både til nybegynderne, der har lyst til at arbejde med  sproget og en drøm om at skrive, men også til dem, der er i fuld gang med at skrive og som i ligeså høj grad har brug for noget sparring undervejs og nogle øvelser udi at gøre sproget mere levende og frigjort, få skabt nogle fantastiske historier og uforglemmelige karakterer og nogle flere værktøjer til at komme videre i skriveprocessen. 


Derudover vil der blive arbejdet med forskellige genrer såsom novelle, roman, kortprosa, lyrik, børnelitteratur og autobiografier.


Et skrivekursus med rejsogskriv henveder sig til alle, der ønsker at fortælle gode historier.


Skrivekurserne som fjernstudie løber i udgangspunktet i samme periode som skriveskolens daghold

PROGRAM

 

 

 

NEDENFOR FREMGÅR PROGRAMMET FOR 2019 og 2020 MED FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER

 

Der bliver i 2020 udbudt følgende skriveforløb i Malaga(Carihuela),